HomePortalGalleryFAQMemberlistUsergroupsSearchRegisterLog in

Share | 
 

 Tatarucingan Ceunah………………

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
auf5
Sersan
Sersan


Male
Number of posts : 43
Age : 36
Location : bandung
Mig33 ID : aufstand_05
Room : loba pisannnnn manehhhhhhhh
Points : 0
Registration date : 2007-12-28

PostSubject: Tatarucingan Ceunah………………   Fri 04 Jan 2008, 6:05 pm

Tatarucingan Ceunah………………
Jilid ka Hiji

Sato naun anu warnana hideung, bodas, beureum??????????????
Naon….. cik…..
Jawabna kuda zebra asup angin tuluy dikerok.....


Cik naha ucing mun modol sok ditutup ku keusik?????????????????
Soalna mun teu ditutup bising dicokot ku maneh……..


Naha Babi Bau??????????????
Da kelekna aya opat………


Kumaha carana babi liwat dihareupeun buaya nu loba, padahal eta jalan hiji-hijina???????????????
Jawabna: Jalan terus wehhhhhhhhh da buayana sieun dahar babi da haram…….


Cik uink hayang nyaho pinter mana anjing jeung monyet?????????????????
Sok jawab…..ku maraneh…
Mun uink mah teu apal da can pernah sakelas junk c anjing atawa c monyet teh…..

Lahir mah di arab, gede oge di arab tapi teu bisa bahasa arab naun cik?????????
Nya ONTA lah………..


Sato naun anu resep ningali jelema sare????????????????
Nya reungit lah….


ke mikir dai nyak lanjutanna......... urock METAL AHHHHHHHHHHH.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Back to top Go down
View user profile
AXDV00
Helper
Helper


Male
Number of posts : 478
Age : 30
Location : c:/program files/puncak/city of evil
Mig33 ID : sand.king
Room : bandung 17, cipanas, cianjur
Points : 113
Registration date : 2007-12-28

PostSubject: Re: Tatarucingan Ceunah………………   Sun 09 Nov 2008, 10:01 pm

wakakakakakakakakkakaka

apa apa kang auf..........!!!!!!!!!

nice

yeuhhhhhhh jawab....

sate naon nu buled?
fanta naon nu buled?
nasi naon nu buled?

jawabana kur hiji.....!!!!

nyaeta "DONAT"

sate = satelah dipikir pikri donat
fanta = fantadi saya bilang donat
nasi =nasia ceuk aing donot donat


bingung

_________________


GEM-PARK HACKER COMUNITY
Back to top Go down
View user profile http://live-record.co.cc/
wpu
Moderator
Moderator


Male
Number of posts : 442
Age : 34
Location : Jakarta pusat
Mig33 ID : wpu
Room : Cempaka mas
Points : 0
Registration date : 2008-10-08

PostSubject: Re: Tatarucingan Ceunah………………   Wed 19 Nov 2008, 8:17 pm

rombongan takol takol takol
Back to top Go down
View user profile
broery
Admin Site
Admin Site


Male
Number of posts : 456
Age : 47
Location : JAKARTA
Mig33 ID : broery
Room : BANDUNG
Points : 80
Registration date : 2008-02-26

PostSubject: Re: Tatarucingan Ceunah………………   Wed 19 Nov 2008, 10:24 pm

wkakakakakakakakakaak Very Happy:D:D:D:D:D:D:D

_________________




Back to top Go down
View user profile http://broery07.multiply.com
sh1noby
Administrator
Administrator


Male
Number of posts : 473
Age : 33
Location : Bandung
Mig33 ID : sh1noby
Room : - BANDUNG - bandung 17 - bandung. - dan ngabolang
Points : 33
Registration date : 2007-12-25

PostSubject: Re: Tatarucingan Ceunah………………   Wed 19 Nov 2008, 11:45 pm

takol hahahaha........kerenlah kreatif tatarucinganna tv

_________________




MIG33 BANDUNG COMMUNITY
Back to top Go down
View user profile http://mig33bandung.forumotion.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Tatarucingan Ceunah………………   Today at 5:33 pm

Back to top Go down
 
Tatarucingan Ceunah………………
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MIG33 BANDUNG COMMUNITY :: Entertainment (HIBURAN) :: Jokes( cerita lucu)-
Jump to: