HomePortalGalleryFAQMemberlistUsergroupsSearchRegisterLog in

Share | 
 

 PELAJARAN BUAT PARA SUAMI

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
broery
Admin Site
Admin Site


Male
Number of posts : 456
Age : 47
Location : JAKARTA
Mig33 ID : broery
Room : BANDUNG
Points : 80
Registration date : 2008-02-26

PostSubject: PELAJARAN BUAT PARA SUAMI   Thu 20 Nov 2008, 3:19 pm

Umar lagi asik-asiknye nonton bola depan tipi, tau-tau bininye nyelonong:

"Bang, lampu teras putus, tolong gantiin ame yang baru dong!"

"Masang lampu ?!!!, lu kire gue PLN apah...!!!" saut Umar enteng.

"Ya udeh kalo kaga mau, benerin aje keran kamar mandi,itu tuh aernya ampe luber-luber"

"Benerin keran ?!!!, lu kire gue PAM kali...!!!"
"Ya udeh, kalo lu pegi beli rokok ke warung aje gue nitip minyak"
"Lu kagak bisa liat orang lagi enak nonton kali ye,lu kire gue PERTAMINEEE. !!!" Umar sewot.

Lantaran berasa digangguin terus, Umar ngeloyor ke rumah tetangge, balik-balik jem 2. Tapinye Umar kaget lantaran terasnye udah terang. Terus Umar ke kamar mandi, aer udah kaga luber-luber; ke dapur.. jerigen minyak juga udah full tenk.

Paginye Umar nanya ame bininye: "Lu minta tulung ame siape...?"

"Gini bang, abis abang minggat, gue nangis di teras.Terus ade cowok ganteng lewat nanyain gue. Gue cerite ape adenye,juga soal abang nyang sewot. Terus die nawarin buat ngebantuin, tapi ada syaratnye."

"Ape syaratnye... ?" Umar pingin tau.
"Syaratnye bisa pilih, gue bikinin die roti atawa tidur ame die"
"Terus yg pasti elu bikinin die roti kan ...?" Umar ngedesek.

"Bikinin roti ?!!! .
Lu pikir gue HOLLAND BAKERY apee...?!!!"


lol! lol! lol! lol!

_________________




Back to top Go down
View user profile http://broery07.multiply.com
wpu
Moderator
Moderator


Male
Number of posts : 442
Age : 34
Location : Jakarta pusat
Mig33 ID : wpu
Room : Cempaka mas
Points : 0
Registration date : 2008-10-08

PostSubject: Re: PELAJARAN BUAT PARA SUAMI   Thu 20 Nov 2008, 7:33 pm

roti urock urock
Back to top Go down
View user profile
 
PELAJARAN BUAT PARA SUAMI
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Dimana Tempat buat goodie bag di bekasi
» Looking4Resellers for|Mobile Dialer||Pc2Phone|with Free VSR
» Char's Stuff
» New Super Mario Bros. 2 & Kingdom Hearts 3D - Among Best-Sellers In August
» Batavia Aquatic Tank

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MIG33 BANDUNG COMMUNITY :: Entertainment (HIBURAN) :: Jokes( cerita lucu)-
Jump to: